Care sunt companiile de stat din România care au înregistrat cele mai mari pierderi. Complexul Energetic Hunedoara, în funtea clasamentului

  • Nicoleta Ungureanu
  • 13 septembrie 2016
  • Economie

Complexul Energetic Hunedoara ocupă primul loc în clasamentul companiilor de stat care au înregistrat cele mai mari pierderi. Acesta a înregistrat o pierdere brută de 1,6 miliarde de lei înregistrată pe parcursul anului trecut, iar complexul energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din țară, îl secondează cu o pierdere brută de 960,8 milioane de lei, potrivit profit.ro.

Pe lista companiilor de stat cu pierderi semnificative vin din spate Compania Națională a Uraniului (cu o pierdere de 143,4 milioane de lei), și Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS, cu o pierdere de 50,3 milioane de lei).

Până la a 10-a poziție, locurile sunt ocupate de Romaero (- 34,1 milioane de lei), Fondul Român de Contragarantare (- 33,5 milioane de lei), Poșta Română ( – 29,4 milioane de lei), Radiocomunicații ( – 28,2 milioane de lei) și Tarom (27,4 milioane de lei).

Ultima poziție este ocupată CFR Marfă, cu un minus de 159,1 milioane de lei consemnat anul trecut.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *