Ultimele Știri

Care sunt celelalte variante ale PSD după arestarea lui Oprescu

Sorin Oprescu a fost scos din calculele pentru alegerile locale din 2016 pentru Primăria Generală a Capitalei, odată cu implicarea în dosarul deschis de DNA pe numele său. Mia multe surse social-democrate au declarat că PSD are deja alte trei variante în locul lui Oprescu, conform știripesurse.ro.

Prima variantă o reprezintă Robert Negoiță, acesta vehiculând încă de la începutul anului ca fiind un posibil candidat la alegerile din 2016. Acesta este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați PSD-iști, aflat în relații strânse atât cu PNL cât și cu PDL. Acesta a devenit in iunie preşedinte al Asociaţiei Muncipiilor din România (AMR), în locul fostului primar al Piteştiului Tudor Pendiuc.

Un alt nume vehiculat este Ecaterina Andronescu, care deși s ebucură de o notorietate, trebuie să-și lămurească implicarea în dosarul Microsoft, conform știripesurse.ro. 

Cristian Popescu Piedone este și el o posibilă variantă, acesta fiind din afara partidului și urmând să candideze din partea UNPR. Piedone nu și-a anunțat până în momentul de față candidatura, însă implicarea lui Sorin Oprescu în dosarul deschis de DNA ar putea schimba lucrurile.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*