Ultimele Știri

Care sunt cele mai scumpe deplasări în străinătate ale deputaților

Pe site-ul Camerei Deputaților au fost publicate date privind veniturile din indemnzații alea deputaților. Aceste venituri s-au ridicat la suma de 23.000.000 de lei.

Deputații au primit și bani pentru deplasări în străinătate. Vizita oficială în India a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, se numără printre cele mai scumpe.

Potrivit Camerei Deputaților, cheltuielile efectuate cu deputații trimiși în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar anul trecut au însumat 2.185.875 de lei.

Deplasări cu costuri ridicate au fost: vizita oficială în India a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, 81.173 lei, participarea unei delegații în Franța la prima parte a sesiunii ordinare 2014 a Adunării parlamentare a Consiliului Europei — 76.228 lei, în SUA — vizita Comisiei pentru apărare și securitate AP NATO — 71.722 lei, vizita în Canada a Delegației Parlamentului la AFP la a 40-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei — 69.168 lei, vizita în Franța la a treia Reuniune a Adunării parlamentare a Consiliului Europei — 63.507 lei, la Washington — vizita lui Valeriu Zgonea și a actualului vicepreședinte al Camerei Deputaților Petru Vlase la „Parliamentary Intelligence-Security Forum” — 54.184 lei.

Deputații au mai avut deplasări cu costuri ridicate și în Franța la a patra parte a sesiunii ordinare a Adunării parlamentare a Consiliului Europei, în Elveția la a 131-a Adunare a Uniunii Interparlamentare și Reuniunile Asociate, în SUA la audierile parlamentare la Națiunile Unite. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*