Ultimele Știri

Care sunt cele mai plăcute dar și bine plătite joburi din lume!

Lucrezi de dimineața până seara pentru realizarea obiectivelor tale? Timpul este cel de care depinzi în cea mai mare măsură și cel care îți cauzează probleme în același timp? Ei bine, ai fi surprins să afli că sunt oameni ale căror joburi, pe lângă faptul că aduc bani, sunt și doar plăcere, iar timpul și stresul nu constituie deloc un factor predominant. Ba chiar, aceste două elemente lipsesc cu desăvârșire.

Te vom pune în temă cu o serie de meserii de care mai mult decât sigur nu știai până acum. Aceste meserii, nu numai că sunt mai mult o plăcere, dar aduc și sume exorbitante de bani, lunar. Ce poate fi mai plăcut decât să primești bani pentru ceva ce ai fi făcut și pe gratis? Probabil, nimic!

Una dintre meseriile foarte bine plătite este aceea de îngrijitor al unei insule. Suma revenită unui astfel de angajat este de 111.000 de dolari lunar. Atribuțiile îngrijitorului constă în a se ocupa de gestionarea insulei, în principal de a se relaxa, a înota, a explora insula și a reda toate aceste detalii pe un blog, pentru a atrage turiști și pentru a le trezi interesul față de colțul de paradis în care se află. Odată cu acest job, îngrijitorul primește și o vilă cu piscină unde să locuiască.

Lucrurile nu sunt atât de simple, totuși. Pentru a ajunge să ocupi acest loc, se face o selecție din aproximativ 35.000 de aplicanți din întreaga lume care râvnesc la această ”vacanță plătită”. Probele de selecție constă însă în a înota, a mânca grătar pe malul mării, a merge la spa și alte lucruri care implică exploatarea locurilor de pe insulă. Ce poate fi mai minunat decât să te afli într-o vacanță plătită?

O altă meserie la fel de râvnită este aceea de examinator al paturilor de lux. Pentru un salariu de 1.000  de dolari lunar, angajatul testează paturi de lux de dimineața până seara, după care postează pe blog cât de bine s-a odihnit în patul respectiv. Să primești bani pentru a te odihni în paturi de lux o zi întreagă? Ce poate fi mai ușor de atât?

La fel de uluitoare este și meseria de degustător de vinuri. Vinăriile din sudul Californiei au angajat pentru 10.000 de dolari lunar un astfel de om pentru a le testa vinurile. Tot ceea ce trebuie să facă acesta este să se bucure de aromele speciale ale vinurilor și să posteze un video pe youtube în care să îndrume oamenii să aleagă acest vin, enumerând și prezentând toate motivele.

Cu aceste trei meserii, poți trăi continuu într-o vacanță plătită, în care să te bucuri de insule, paturi de lux sau vinuri scumpe. O astfel de viață nu poate fi plictisitoare!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*