Ultimele Știri

Care sunt cele mai bogate orașe din lume

Te-ai gândit în ce orașe ai putea merge pentru ca măcar pentru câteva zile să te simți minunat? Noi am alcătuit pentru tine lista celor mai bogate orașe din lume, sau altfel spus, orașele care îți vor oferi o calitate superioară de servicii și tot ceea ce implică vacanța ta acolo.

1.Helsinki

Helsinki este cel mai mare oraş din Finlanda, cu are o populaţie de 588.941 de locuitori, şi a fost ales drept capitala mondială a design-ului pentru anul 2012. „Capitala finlandeză se remarcă prin curajul deosebit de a-şi regândi ambiţiile urbane şi prin faptul că posedă talentul, ideile şi îndrăzneala necesară pentru a le duce la îndeplinire”, spune editorul Monocle.

2.Zurich

Zürich este un important centru financiar global. Greater Zürich Area este centrul economic din Elveția și casa unui număr mare de companii internationale. De departe cel mai important sector din economia Zürich este industria de servicii, care are aproape patru cincimi din muncitori.

3.Copenhaga

Copenhaga este capitala Danemarcei şi are o populaţie de 541.559 de locuitori. Revista Forbes a catalogat acest oraş ca fiind pe primul loc în topul destinaţiilor cu cel mai mare număr de restaurante premiate cu stele Michelin şi cu servicii medicale de cea mai bună calitate.

4.Munchen

Munchen este al treilea mare oraş al Germaniei şi are o populaţie de 1.353.186 de locuitori. Acesta a fost desemnat anul trecut de revista Monocle ca fiind oraşul cu cea mai ridicată calitate a vieţii din lume.

5.Melbourne

Numărul de locuitori pe această suprafață de 3 366 542. Melbourne a fost fondat în 1835 de către John Batman și John Pascoe Fawkner din Tasmania, și denumit după primul ministru britanic de la acea vreme, Lordul Melbourne.

Melbourne este o arhiepiscopie catolică și anglicană, în care se dezvoltă industria petrolieră și cea producătoare de mașini.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*