Ultimele Știri

Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri

Vineri vremea se anunță a fi într-un continuu proces de răcire, cerul fiind în cea mai mare parte a zilei mai mult noros. Apar și precipitații sub formă de ninsoare  în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi pe arii mai restrânse în restul zonei montane. În Moldova şi estul Transilvaniei se vor înregistra precipitații mixte, în timp ce în Muntenia, Dobrogea vor predomina ploile.

În regiunile sud-estice şi la munte, vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări. În nordul Moldovei se vor înregistra temperaturi maxime de 0 grade, în timp ce în Oltenia, acestea vor urca până la 12-13 grade, iar cele minime vor coborâ până la -3 /-4 grade.

Vremea se va răci uşor în București, în cursul zilei de vineri. Precipitațiile sub formă de ploaie vor apărea temporar, iar cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturrile maxime vor fi cuprinse între 6-7 grade, iar cele minime se vor înregistra între 2-4 grade.

La munte vremea va continua să se răcească iar în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi pe arii restrânse vor apărea precipitații sub formă de ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe creste, viscolind temporar ninsoarea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*