Ultimele Știri

Capitala îşi schimbă din nou bordurile

Autorităţile bucureştene s-au gândit să facă curăţenie şi să schimbe lucruri „importante” pe străzile din bucureşti, cu alte cuvinte, să pregătească oraşul pentru sărbătorile de iarnă.

Şi ce lipseşte Bucureştiului? Străzi cu astfalt impecabil? Nu! Un număr mai mare de autobuze pentru transportul în comun? Nu! Lipsesc bordurile, care sunt schimbate mai des decât ar trebui.

Bordurile şi trotuarele se refac în unele zone din Capitală. Lucrările au început pe Bulevardul Elisabeta şi continuă cu Bulevardul Eroilor şi Piaţa Unirii.

Oamenii din zonă spun, însă, că cele mai multe dintre reparaţii sunt inutile şi se cheltuie banii degeaba. Reprezentanţii Adrministraţiei Străzilor spun că aceste lucrări se realizează doar acolo unde se repară şi străzile. Însă realitatea este cu totul alta!

Administraţia Străzilor din Capitală susţine că nu există un program de înlocuire a bordurilor şi că, de fapt, lucrările vin la pachet cu refacerea carosabilului. Prima zonă în care s-au schimbat anul acesta bordurile a fost Bulevardul Elisabeta. Granitul de la marginea trotuarelor a costat cinci milioane de lei. Şi interesat e faptul că s-au realizat fără să fie schimbat şi asfaltul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*