Ultimele Știri

Candidatul în cursa PNL pentru Primăria Capitalei vrea 24 de districte

Costica Canacheu

Costică Canacheu, deputatul PNL, a declarat că şi-a înscris candidatura în cursa internă din partid pentru candidatura la Primăria Capitalei. Acesta a afirmat că Bucureştiul are nevoie de o reorganizare administrativă care să împartă capitala în 24 de districte, cu buget unic şi un Consiliu Municipal.

Deputatul PNL a spus că va aduce, din nou, în atenţia Parlamentului un proiect de lege privind reorganizarea administativ-teritorială a Bucureştiului.

Liberalul a mai spus că proiectul de lege pe care îl va înainta prevede „organizarea oraşului în 24 de districte, un consiliu municipal şi un buget unic, administrat în interesul oraşului, în aşa fel încât toate cartierele Bucureştiului şi vecinătăţile acestuia să poată beneficia de programe adevărate de dezvoltare pe termen lung, agreate şi iniţiate pe baze consensuale ale majorităţii cartierelor acestui oraş”.

Alte trei intenţii de candidatură în cadrul PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, anunţate până la acest moment, sunt cele ale lui Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Petre Roman.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*