Ultimele Știri

Candele şi flori la Ambasada României din Chişinău

Zeci de persoane din mai multe raioane ale Republicii Moldova au venit duminică în faţa Ambasadei României la Chişinău, unde au aprins lumânări, au depus flori şi au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti, relatează Jurnal de Chişinău în ediţia online.

Solidari cu familiile victimelor au fost şi reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr. „Tragedia lor este şi tragedia noastră”, au spus aceştia.

Potrivit postului PRO TV Chişinău, în faţa misiunii diplomatice a României, câţiva tineri au întins un tricolor uriaş.

Liderul Partidului Socialist (PSRM) Igor Dodon şi deputaţi socialişti au depus duminică flori la Ambasada României, iar spre seară, liberalii, în frunte cu primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, au comemorat victimele de la Bucureşti.

Vineri seară, în clubul bucureştean Colectiv, 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*