Ultimele Știri

Când oamenii președintelui valorează 2 bani, MAFIA se instalează…

Klaus Iohannis

În toamna anului trecut a avut loc o revoluție socială atât în țară cât și în diaspora românească, totul pentru a aduce o schimbare în România. Toată această acțiune a culminat cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, dar zicala românească, ‘cu o floare nu se face primavară’, se prefigurează într-o realitate tristă. 

A trecut și primăvara și situația din țară ne dă fiori reci. Avem un președinte care se ascunde în spatele serviciilor secrete datorită unei mafii care își face de cap.

În fapt serviciile secrete sunt singurul scut al unui om aflat în neputință, trezit într-o realitate tristă unde mafia dictează. 

2849758_mediafax_foto_ciprian_sterian_08338500George Scutaru  – Fost consilier prezidențial anchetat de DNA

Când l-am ales pe Klaus Iohannis președinte nu aveam o altă soluție, dar în spatele său se afla Vasile Blaga, Ioan Oltean, Theodor Atanasiu, Sorin Frunzăverde, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Tudor Chiuariu, George Scutaru, Corneliu Dobrițoiu, Valerian Vreme, Varujan Vosganian, oameni obișnuiți să muncească în interesul individualității nu al țării.

Acești oameni reprezintă elita partidului care l-a ajutat pe Klaus Iohannis să ajungă președinte. Acești indivizi sunt suspectați, anchetați sau condamanți pentru corupție, astfel avem o realitate crudă. 

Președintele ne-a vândut gogoși cu schimbarea Guvernului Ponta și alungarea mafiei din Parlament, însă mafia a devenit mai puternică, transpartinică, și mai nou își face legi speciale pentru perpetuare și protecție împotriva justiției. 

Oamenii președintelui s-au raliat cu mafia roșie social-democrată și avem astăzi cel mai penal și corupt Parlament din istoria României. 

Mafia transpartinică încearcă să i-a măsuri diperate de mutilare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, și a lansat o serie de proiecte legislative care i-ar putea salva de pușcărie. 

frunzaverdeSorin Frunzăverde – Anchetat pentru corupție

În acest moment avem nu mai puțin de 20 de proiecte legislative care vizează modificari ale Codului Penal și Codului de Procedură Penală. 

Propunerile controversate de modificare a Codului Penal și Codului de Procedura Penală au, în esență, ca obiectiv diminuarea forței de anchetă a procurorilor sau intimidarea lor. Toate aceste proiecte de legi sunt luate în discuție spre final de sesiune și mai au un pas până la promulgare.

Dupa ce vor fi discutate în comisia juridică vor merge în plen spre adoptare, iar dacă vor fi votate președintele mai poate să le întoarcă o singură dată în Parlament spre reexaminare după care este obligat să le promulge.

Președintele Klaus Iohannis amenință că nu va promulga legile controversate de modificare a Codului Penal, dar nu are nici o șansă în fața mafiei. Mafia din noul și marele PNL încearcă la rândul său să scape de brațul lung al legii și l-a lăsat pe Klaus Iohannis, ca pe o o frunză în bătaia vântului. 

Valerian-Vreme1Valerian Vreme – Anchetat în dosarul Microsoft

De aici tăcerea și ascunderea președintelui în spatele serviciilor secrete și a justiției. Cam așa arată România reală. Cel mai bun exemplu de trădare a președintelui și colaborare a mafiei transpartinice este cazul Șova.

Ginerele lui Vasile Blaga a fost arestat pentru o evaziune fiscală de peste 500.000 de euro. Din documentele procurorilor a reieșit că social democratul Dan Șova a oferit mai multe contracte firmei controlate de Ionuț Andrei Rudeanu ginerele lui Vasile Blaga.  La al doilea vot pentru arestarea lui Șova mai mulți senatori PNL au dispărut de la vot sau au votat împotriva arestării lui Dan Șova.  

54ddcb4a682ccf64b64dd085Varujan Vosganian – anchetat de DNA pentru subminarea economiei naționale 

Așa se prezintă mafia transpartinică din Parlamentul României, serviciu contra serviciu.   

Klaus Iohannis și Alinuța Gorghiu nu au nici o șansă în fața mafiei din noul PNL, care poate rivaliza ușor cu mafia roșie din PSD.

Președintele se poate ascunde în spatele serviciilor secrete, dar dacă nu va face apel la popor va deveni un al doilea Emil Constantinescu, un om învins de sistem.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*