Ultimele Știri

Când ‘justiția’ tremura de frica BARONILOR! Ce s-a întâmplat?

baroni

Condamnarea la 11 ani de închisoare cu executare a fostului baron roșu, Gabriel Bivolaru, mi-a adus aminte de spectacolele grotești organizate de liderii Partidul Democrației Sociale din România, în vremuri apuse astăzi pentru acești borfași, care caută să scape de pușcărie. 

În anul 1997, 40 de lideri ai PDSR, în frunte cu Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu și Adrian Năstase, s-au deplasat la Parchet pentru a-l susține pe Gabriel Bivolaru, după ce acesta devalidase Banca Română de Dezvoltare. Baronii dictau sentințe și legi în interes personal, Justiția fiind doar o simplă marionetă. În acele vremuri, alaiurile infractorilor înfipți în fruntea statului român provocau spaimă în rândul judecătorilor. 

După 7 ani de procese Gabriel Bivolaru a fost condamnat atunci (2004) la cinci ani de închisoare pentru pagubirea BRD cu 50 de milioane de euro. Acesta a executat nici trei ani de închisoare, ”pentru că Justiția”.

baronii rosii

Cazul lui Bivolaru este insignifiant față de jafurile realizate de Remus Truică, fostul consilier al premierului Adrian Năstase. Numele de BRD poate vă spune ceva?! Individul Truică este cercetat de procurorii DNA pentru obţinerea ilegală de credite de la BRD, prin care s-ar fi produs băncii un prejudiciu de peste 43 de milioane de euro.

Dosarul BRD este doar unul din colecția de dosare cu prejudiciu de zeci și sute de milioane de euro, în care apare numele Truică Remus. Ultimul dosar în care apare numele lui Remus Truică este al ”Prinsului” Paul de România, cu un prejudiciu de aproape 136 de milioane de euro.

retrocedare-regala-printul-paul-cere-restituirea-fostei-ferme-regale-18457526

Acești infractori au ajuns rând pe rând în vizită doar, din păcate, prin pușcăriile patriei. Ei, borfașii, au supt seva și sângele acestei națiuni timp de mai bine de 25 de ani, și continuă să o facă cu un tupeu greu de imaginat. Aici fac referire la borfașul Sorin Oprescu, care lua mită fără scrupule, deși toți apropiații lui erau în spatele gratiilor. Sorin stă frumos acasă după ce o ”pretenă” a baronilor roșii pe nume Costiniu, a decis că pușcăria îi face rău distinsului.

Tatăl baronilor sau ”Bombonel” cum îl alintă unii, a scăpat cu câțiva anișori de pușcărie după ce a furat și a distrus o țară întreagă. Acum, milionar în euro, Adrian Năstase își trăiește liniștit viața ca un bătrânel simpatic. Din când în când ne mai arucă câte o bombonică pe blogul său, unde obișnuiește să ne ofere lecții de moralitate și sfaturi.

traian-basescu1Un alt episod a fost adunarea baronilor țărăniști și a celor democrați(CDR), care au făcut un marș similar pentru suținerea lui Radu Sîrbu, acuzat în dosarul Flota. Radu Sârbu, Traian Băsescu, și alți 78 de indivizi, au păgubit statul român cu peste 11000 de miliarde de lei vechi, după ce au înstrăinat o parte din flota României. Dar ”pentru că justiția”, dosarul a fost clasat. Ooo… tu păpușă Daniel, cum ai reușit această faptă bravă?

1352898524Kovesi-LauraMorar-Daniel-Marius.MacoveiBasescu_MR-3

Pentru cei super încântați de frumoasa Justiție din România le transmit să fie mai precauți și să privească mai adânc, nu să asculte la DIVIZIILE de presă ale SRI, care preaslăvesc faptele DNA. Această șmecherie televizată nu ține de foame oameni buni. Baronii stau câteva luni la răcoare apoi se plimbă frumos pe plajă cu sute de milioane de euro în conturi. Se fac progrese, dar cu dublă măsură. Unii scapă, alții intră, și uite așa se învârte roata Justiției. 

La 14 ani de la asediul baronilor asupra Justiției, Bombonel și lupii tineri din PSD au ieșit din nou în stradă la intimidare. La poza de deschidere îi putem observa pe mai marii BARONI roșii care se luptau cu procurorii. Astăzi, aproape toți au trecut pe la Beciul Domnesc sau așteaptă o decizie din partea instanței. 

Victor Ponta, Adrian Năstase, Tudor Pendiuc, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Adrian Severin, Ecaterina Andronescu, și alți borfași mai mititei au reeditat episodul 1997, de această dată în sprijinul infractorului Constantin Nicolescu.

646x404

Din păcate pentru ei, baronul local, a primit o vizită îndelungată la penitenciarul Găești. Baronii care se maimuțăreau ieri în fața Justiției au ajuns astăzi să rupă porțile pușcăriilor sau ușile DNA-ului. Marian Vanghelie a furat și el 96 de milioane de euro și stă frumos acasă, în așteptarea unei decizii a instanței. Cel mai probabil doi, trei anișori, pentru că a fost slobod la gură.

Viorel Hrebenciuc are și el câteva dosare penale, a fost câteva luni bune pe la Rahova, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. A fost implicat într-un dosar cu prejudiciu de peste 300 de milioane de euro. O nimica toată, stă liniștit acasă. Tudor Pendiuc, jaf la primăria Pitești și contracte cu dedicație. Unde se află el după ce produs un prejudiciu de 5 milioane de euro? Acasă?!

Viorel și doamna Cati, fac pe nevinovații și speră să scape într-un fel sau altul de dosarele, Turceni-Rovinari, respectiv Microsoft. Adrian Năstase stă cel mai bine și acum le râde în față foștilor colegi de nelegiuiri. A rămas cu o avere imensă și niciun procuror nu îl mai deranjează.

Ce frumoasă e Justiția română, păcat că e oarbă. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*