Ultimele Știri

Când jandarmii apără infractorii, ce pretenţii să mai ai de la ţara asta?

Procesul lui Adrian Năstase a creat mare vâlvă la tribunalul Ilfov, acolo unde a fost un întreg arsenal al forţelor de ordine.  Mai precis, au fost jandarmii, care, sub comanda maestrului lor de ceremonii Mircea Olaru, nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să-i pună pe jurnalişti în nişte ţarcuri, iar infractorii să fie astfel …protejaţi.

În loc să protejeze cetăţenii, jandarmii fac invers…pentru ei infractorii sunt mai de preţ. Şi cum şeful de la jandarmerie, Olaru, nu oferă niciodată explicaţii pentru aceste soluţii imbecile pe care aceşti băieţi cu muşchi şi cu puţin creier le aplică…ce mai e de zis? Practic astăzi, 21 august, Jandarmeria Română a transformat Tribunalul Ilfov într-o fortăreaţă, pentru Adrian Năstase!

Ce va urma oare? Data viitoare vor veni cu pulanele din dotare pe care să le arate ameninţător ziariştilor aflaţi acolo, pe teren,  „vinovaţi” că-şi fac treaba. Dar ce ne mai miră ce s-a întâmplat astăzi? La meciurile de fotbal din Liga Campionilor, mai ales cele care se jucau cu ceva timp în urmă pe Stadionul Ghencea, ziariştii nu erau lăsaţi să intre dacă aveau …pixuri asupra lor! În aceste condiţii, ce pretenţii ai de la o ţară ca a noastră ca societatea de aici să arate ca într-un stat european?

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*