Ultimele Știri

Campania „Dăruieşte viaţă! Vino să donezi sânge!” continuă. Află cum poţi fi de ajutor!

În perioada octombrie-decembrie, Patriarhia Română, cu binecuvântarea patriarhului Daniel, va continua campania „Dăruieşte viaţă! Vino să donezi sânge! „. Campania se desfăşoară sub coordonarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Începându cu 20 octombrie, la această campanie vor participa donatori voluntari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, conform unui comunicat transmis pe 8 octombrie de către Biroul de Presă al Patriarhiei Române. În acelaşi citat se menţionează că în această săptămână, campania se va desfăşura la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, unde aproximativ 700 de persoane vor dona sânge pentru Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti.

afis-campanie-sangeDonarea de sânge va continua în București, Ploiești, Câmpina, Pitești, Slatina, Cluj, Oradea, Iași, Sibiu, Fălticeni, Constanța, Sinaia, Gheorghieni, Brașov, Alba Iulia, Câmpulung şi Târgu Ocna prin implicarea credincioșilor. Cei care doresc să doneze sânge sunt rugați să trimită un email la voluntariparaclis@gmail.com, urmând a primi un ghid al donatorului și un formular de înscriere.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Campania „Dăruieşte viaţă! Vino să donezi sânge!” continuă. Află cum poţi fi de ajutor!

  1. Manole Pascaru // 4 ianuarie 2015 at 14:25 // Răspunde

    Subsemnatul Manole Pascaru domiciliat in mun.Vaslui vazand si auzind insistent diferite apeluri facute de parlamentarul acela de Barlad care este medic coordonator la UPU:m-am adresat dupa cum stiiam din tinerete la Policlinica Judetean din orasul unde locuiesc.Intreband ca deobicei unde a-s putea sa donez sange,am primit un raspun nu prea incurajator.La Barlad.Distanta de la Vaslui la Barlad nu este aproape 55 km.Dar un municipiu,oras,resedinta de judet cu spital judetean,policlinica si sa se mearga la Barlad,nu prea vad cum.Este ceva rusinos,ceva inadmisibil de necrezut in 2015 sa nu existe un centru de recoltare a sangelui in municipiu resedinta de judet Vaslui.I-mi amintesc din copilarie ca tatal meu era ofician sanitar si se mergea prin sate cu caravana pentru recoltarea sangelui.Va multumesc.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*