Campania ”Cumințenia Pământului” a strâns 831.174 de euro până în prezent

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 septembrie 2016
  • Cultură

Campaniei de subscripție publică pentru achiziționarea operei lui Constantin Brâncuși – „Cumințenia Pământului” a strâns 831.174 de euro până în prezent.

Numărul donațiilor realizate cu ajutorul unui SMS conținând cuvântul „Brâncuși” trimis la numărul 8833 a ajuns la 42.641, iar suma strânsă prin intermediul acestui mod de colectare — la 85.282 de euro.

Suma a fost strânsă prin intermediul tuturor canalelor puse la dispoziție: 158.253 de euro pe site-ul campaniei www.brancusiealmeu.ro; 62.022 de euro prin intermediul eMag.ro; 525.617 euro prin transfer bancar în conturile Ministerului Culturii și 85.282 de euro prin SMS.

Românii pot dona: prin SMS, direct prin intermediul site-ului campaniei, www.brancusiealmeu.ro, prin intermediul celui mai mare retailer online din România, eMag, unde românii pot cumpăra virtual, pe www.emag.ro, „Cumințenia Pământului”, donând astfel în conturile campaniei; virând lei, euro și dolari, prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, în conturile deschise pe numele Ministerului Culturii de către băncile comerciale. Conturile sunt disponibile pe site-ul www.brancusiealmeu.ro.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *