Ultimele Știri

Camera Deputaţilor salvează din nou un parlamentar acuzat de corupţie

Solicitarea DNA, de ridicare a imunităţii în cazul deputatului Cătălin Teodorescu, nu a fost acceptată de către plenul Camerei Deputaţilor. Parlamentarii salvează din nou un parlamentar acuzat de corupţie. 

DNA îl acuză pe Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş, de abuz în serviciu, arătând că arestarea e necesară „pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică în scopul asigurării bunei desfăşurari a procesului penal”, se arată în comunicat.

Parlamentarii PNL şi PDL acuză puterea de blocaj în cadrul Camerei Deputaţilor pentru că aleşii puterii au votat împotriva arestării lui Cătălin Teodorescu.

Potrivit procesului verbal prezentat în plen de secretarul Camerei Marcel Ciolacu, numărul deputaţilor prezenţi a fost de 292, 146 din voturile valabil exprimate fiind „pentru” şi 101 „împotrivă”.

Ciolacu a precizat că, potrivit articolului 76 din Constituţie şi potrivit regulamentului, hotărârea de încuviinţare se adoptă cu votul majorităţii celor prezenţi, iar acest număr de voturi nu a fost întrunit.

Valeriu Zgonea spune că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru arestare.  

Astfel, Camera Deputaţilor prezintă o realitate dură a corupţiei  la cel mai înalt nivel. România este catalogată drept cea mai coruptă ţară din Uniunea Europeană, iar Camera Deputaţilor ţine să confirme acest lucru prin membrii săi profund corupţi. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*