Ultimele Știri

Camera Deputaților generează în fiecare lună o mie de metri cubi de deșeuri menajere. Ce spun deputații

Peste 1.000 de metri cubi de deșeuri menajere generează Camera Deputaților în fiecare lună. Mai mult, preluarea și transportul deșeurilor costă circa 19.000 de lei fără TVA.

Camera Deputaţilor a lansat pe SEAP o licitaţie pentru preluarea şi transportul deşeurilor menajere începând cu data de 1 mai şi până la finalul acestui an.

Deputații au precizat că deșeurile menajere sunt generate de toți cei care lucrează în Palatul Parlamentului.

„Deșeurile menajere sunt generate de toți cei care își desfășoară activitatea în această clădire, nu doar de deputați așa cum rezultă din informația prezentată de dumneavoastră”, a precizat Camera Deputaților. 

Valoarea minimă estimată a contractului este de 150.000 de lei fără TVA pentru o cantitate de 8.150 metri cubi de deşeuri menajere pe care le va genera Camera Deputaţilor în cele opt luni. Conform anunţului, contractul poate fi prelungit până la 30 aprilie 2017, pentru încă 4.075 metri cubi de deşeuri menajere şi va costa Camera încă cel puţin 75.000 de lei fără TVA.

Ofertele trebuie depuse până în 9 martie, iar contractul va fi atribuit prin licitaţie online, criteriul fiind preţul cel mai scăzut.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*