Ultimele Știri

Cămătarul FMI te şi constrânge, te ameninţă! FMI este un fel de super-cămătar

FMI împinge România spre prăpastie, prin cerinţa ca deficitul bugetar să fie de 0,9% din PIB, spune deputatul PSD Mădălin Voicu.

 „Exact ca toate băncile, FMI este un fel de super-cămătar (…) dacă eşti cămătar oficial, cum e Fondul, nu te acuză nimeni. Dar cămătarul FMI te şi constrânge, te ameninţă. Daţi-mi dumneavoastră, dacă consideraţi că sunt prea acid sau pornit visceral impotrvia FMI, o ţară pe care în ultimii 40 a adus-o la un nivel de plutire. Nu există.

Doi la mâna, România în ultimii 10 ani, a confirmat că suntem în contiuare slugi. FMI nu are scop doar ‘Ia un ban, da un ban‘, ei au şi alte interese economice, despre zăcăminte, minereuri, de unde sug. Eu înţeleg că finanţele mondiale sunt conduse de anumiţi perciunaţi, dar vreau să ştiu care a avantajul meu că ţară. Dacă tu-mi fixezi sub 1% înseamnă că mă împinge spre prăpastie. Pe FMI îi îngrijorează că noi am crescut, totuşi. Au logică să ne înghesuie, să ne sugrume. 1,4% e bun. De ce vor ei să ne decapiteze acum?”, a declarat Mădălin Voicu, la Antena 3.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*