Ultimele Știri

Cămătari arestați după ce au lovit cu săbii, bâte și cuţite un bărbat

Cămătari trimiși în arest preventiv după ce au lovit cu săbii, bâte și cuţite un bărbat care le datora bani

camatari

În noaptea de 18 aprilie 2009, pe raza Municipiului Urziceni, mai multe persoane au lovit și amenințat un bărbat căruia îi împrumutaseră bani. Chelu George și Gheorghe Cristian, alături de alți trei bărbați, au agresat victima cu săbii, bâte și cuţite, conform unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Chelu George (care s-a sustras de la urmărirea penală, fugind în afara ţării) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la şantaj şi tentativă de omor.

Victima a reușit să fugă într-un moment de neatenție, iar probatoriul administrat în cauză a relevat că, în momentul în care persoana vătămată a fost scoasă de agresori pe trotuarul din faţa imobilului în care se afla , agresorii au continuat să îl lovească şi l-au trântit în genunchi, apoi în şanţul pluvial, aplicându-i lovituri cu obiecte contondente, dar și cu picioarele și pumnii.

În urma loviturilor aplicate, agresorii i-a produs persoanei vătămate leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare Tribunalului Ialomiţa.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*