Cam târziu! Spitalul Floreasca anunță că unitatea specializată în tratamentul arșilor grav a devenit operațională

  • Adelina Mitrache
  • 20 aprilie 2016
  • Social
spitalul floreasca

Unitatea pilot specializată în tratamentul pacienților arși grav a Spitalului de Urgență Floreasca a devenit operațională la nivelul standardelor impuse de exigențele internaționale, informează un comunicat de presă al unității medicale.

„Spitalul Clinic de Urgență București anunță faptul că, în conformitate cu Programul Național de Îngrijire a Pacienților Arși Grav, unitatea pilot specializată în tratamentul acestor pacienți din cadrul spitalului nostru devine operațională la nivelul standardelor impuse de exigențele internaționale, beneficiind și de cunoștințele și abilitățile dobândite de personalul medical instruit în centre de elită din Franța (Paris, Bordeaux, Lille)”, se arată în comunicatul de presă.

Unitatea de Îngrijire a Pacienților Arși Grav beneficiază și de facilități de tratament prin terapie hiperbară atunci când pacienții au această indicație de excepție.

„În vederea coordonării activității acestui centru este cooptat și un medic cu experiență internațională”, mai afirmă comunicatul de presă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *