Călin Popescu Tăriceanu este audiat la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 septembrie 2016
  • Justiție

Călin Popescu Tăriceanu este audiat în calitate de martor, joi dimineață, în dosarul în care Bogdan Olteanu este cercetat în arest la domiciliu pentru că ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii pe lângă membri ai Guvernului.

Președintele Senatului nu a făcut nicio declarație la intrarea în sediul DNA, singurele precizări au fost făcute printr-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Senatulu

„În această dimineaţă, la ora 09.00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Preşedintele Senatului României, a fost invitat la DNA. Invitaţia a fost trimisă cu două zile în urmă, dar Preşedintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informaţii spre presă în scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat şi este prezentă la DNA înaintea audierii. Aşa cum s-a întâmplat şi în situaţii anterioare, similare, Preşedintele Senatului nu va face declaraţii presei la DNA”. 

Fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, este arestat la domiciliu fiind acuzat că ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii la membri ai Guvernului în favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării. La acea vreme, Călin Popescu Tăriceanu era premier al României.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *