Ultimele Știri

Călin Popescu Tăriceanu despre sindicaliștii din educație: Profesorii nu au pus salariile pe primul loc pentru că știu că o să vin eu prim-ministru şi atunci se rezolvă problema

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat sâmbătă, că, în cadrul discuțiilor, sindicaliștii nu au pus pe primul loc salariile deoarece știu ca urmează să rezolve el această problemă în ”viitorul său mandat” de premier.

ALDE  avut sâmbătă întâlniri cu trei sindicate din educație, însă Daniel Constantin susține că aceștia nu au pus în centrul discuțiilor salariile.

În replică, Tăriceanu a intervenit spunând: ”Ştii de ce, Daniel? Pentru că ştiu că o să vin eu prim-ministru şi atunci se rezolvă problema”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat recent că intenţia lui Călin Popescu Tăriceanu de a deveni premier este ”îndreptăţită” doar dacă ALDE câştigă alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Noi ne facem campanii separate. Noi avem programul nostru, pe care îl prezentăm. ALDE are o campanie separată. Au ales să-şi anunţe intenţia dlui Tăriceanu pentru a fi un posibil viitor prim-ministru. Nu ne ajută, nici nu ne deranjează. Noi ne ducem campania în continuare”, a adăugat Dragnea

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*