Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi supus la un test cu poligraful de către procurorii DNA

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 septembrie 2016
  • Justiție
tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi supus de către DNA la un test cu poligraful, conform unui post de televiziune. Acesta a fost audiat în această dimineață în calitate de martor în dosarul în care Bogdan Olteanu este cercetat în arest la domiciliu pentru că ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii pe lângă membri ai Guvernului.

„Am fost audiat în calitate de martor în dosarul în care este inculpat Bogdan Olteanu și, având în vedere că cercetarea nu este publică, alte informații nu pot să vă dau. Nu a avut loc nicio confruntare (cu Bogdan Olteanu — n.r.) și având în vedere că știți că nu sunt adeptul telejustiției n-am să vă fac nicio altă declarație”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost audiat în calitate de martor, joi dimineață, în dosarul în care Bogdan Olteanu este cercetat în arest la domiciliu pentru că ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii pe lângă membri ai Guvernului.

Președintele Senatului nu a făcut nicio declarație la intrarea în sediul DNA, singurele precizări au fost făcute printr-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Senatulu

“În această dimineaţă, la ora 09.00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Preşedintele Senatului României, a fost invitat la DNA. Invitaţia a fost trimisă cu două zile în urmă, dar Preşedintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informaţii spre presă în scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat şi este prezentă la DNA înaintea audierii. Aşa cum s-a întâmplat şi în situaţii anterioare, similare, Preşedintele Senatului nu va face declaraţii presei la DNA”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *