Ultimele Știri

Cale liberă pentru Dragnea la șefia PSD

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea și-a anunțat duminică, oficial, candidatura la președinția partidului în cadrul conferinței județene a Organizației PSD Teleorman.

liviu dragnea

Liviu Dragnea este oficial candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD. Intră în cursa electorală internă fără nicio emoţie însă – are susţinerea masivă a întregului partid, spre deosebire de singurul său contracandidat, senatorul Daniel Savu. Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura în faţa organizaţiei pe care o conduce – filiala din Teleorman a PSD.

Vreau să vă anunț că m-am hotărât să candidez la președinția PSD (aplauze). Recunosc că nu a fost ușor de luat această decizie din mai multe motive, unul îl știți foarte bine, se vorbeste la tv despre el. Unii spun că această decizie poate să reprezinte un risc pentru mine. Îmi asum acest risc”, a declarat Liviu Dragnea. 

Întrebat ulterior dacă riscul despre care vorbește este posibilitatea de a fi condamnat în apel în dosarul referendumului, Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor că „nu vrea să amestece lucrurile”.

De asemenea, a fost întrebat cum explică faptul că de la evenimentul de astăzi lipsesc lideri importanți ai partidului, iar Liviu Dragnea a explicat că el le-a cerut să nu vină.

Nu știu la ce se referea dl. Iliescu, pentru că eu nu l-am cunoscut personal pe Ceaușescu”, a mai comentat Liviu Dragnea la observația că președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, critica zilele trecute modul de alegere a viitorului lider al PSD – în premieră, prin votul tuturor membrilor. Ion Iliescu spunea că tehnic acest lucru nu este posibil și amintea că Ceaușescu a încercat o astfel de metodă.

La Congresul din 11 octombrie, peste 400 de mii de social-democraţi îşi vor alege preşedintele.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*