Ultimele Știri

Cadavrul unei femei care ar fi murit acum șase luni, găsit în locuinţă. Familia credea că e plecată din ţară

ambulanta

Cadavrul unei femei din judeţul Arad, care ar fi murit în urmă cu aproximativ şase luni, a fost descoperit în locuinţă, luni, de către una dintre fiicele sale. Ea a mers să verifice casa, crezând că mama sa e plecată la muncă în Italia.

Femeia găsită moartă în locuinţa sa, din satul arădean Zărand, avea 62 de ani şi nu a mai fost văzută de către vecini din luna martie. Atât localnicii cât şi copiii victimei credeau că aceasta e plecată în Italia la muncă, astfel că nu şi-au făcut griji şi nu au verificat locuinţa.

„În ultimele luni, copiii nu au reuşit să ia legătura cu mama lor nici pe telefonul mobil, nici pe telefonul fix, însă ştiau că aceasta a plecat în Italia la muncă, după cum anunţase anterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Pîrvulescu.

Femeia locuia singură, pentru că întreaga sa familie, cu excepţia unei fiice care locuieşte în Timişoara, e plecată în străinătate.

Luni dimineaţă, fiica din Timişoara a mers la Zărand să vadă care este situaţia locuinţei, însă şi-a găsit mama moartă, în pat, cadavrul fiind în stare avansată de descompunere. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii din localitate s-au deplasat la faţa locului.

Anchetatorii au precizat că nu există urme vizibile de violenţă pe corpul femeii, dar au cerut efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*