Ultimele Știri

C.T. Popescu îl atacă dur pe Iliescu după declarația scandaloasă despre Revoluție

cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu îl atacă dur pe Ion Iliescu după ce fostul președinte a făcut o declarație scandaloasă despre Revoluție.

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat joi că nu are rost să ‘tot plângem morții’ în loc să ‘tragem concluzii politice’ pe tema dosarelor Revoluției și Mineriadei.

Ion Iliescu a avut un răspuns cinic la întrebarea reporterilor cu privire la Revoluție, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Or fi avut și oamenii morți la Revoluție care s-au mutat în pământ motivele lor să facă asta, nu?”, a continuat retoric jurnalistul.

Citește și: CTP dă de pământ cu fanii Antenei 3: Antena este halucinogenul cel mai ieftin la cât le-a mai rămas de trăit

„Dl. Iliescu nu și-a spus problema să slujească cuiva, această declarație. Și-a exprimat natura sa fundamentală. De-a lungul timpului am spus și am repetat: cui dorește să știe cum e pe dinăuntru Ion Iliescu, să-i acopere – atunci când apare la televizor – partea de jos a feței, să-i lase numai ochii și o să se cutremure”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Dl. Iliescu își arată și cu această ocazie sângele rece de reptilă politică. Îmi amintesc o altă replică a domniei sale, absolut definitorie pentru acest cinism, această răceală de politician bolșevic. Era vorba de un secretar de stat, Șerban Pretor, care a fost bătut în trafic de doi SPP-iști pentru că-i deranjase cu trabantul său. Reacția lui Ion Iliescu a fost: n-o fi chiar așa, or fi avut și băieții motivele lor. Or fi avut și minerii motivele lor să bată oamenii după criteriul pletelor, ochelarilor, fustei scurte. Or fi avut și oamenii morți la Revoluție care s-au mutat în pământ motivele lor să facă asta, nu?”, a adăugat jurnalistul.

„Pentru el însuși mai vorbește Ion Iliescu”, a menționat CTP.

Citește și: Ion Iliescu despre Revoluție și Mineriadă: Tot stăm să plângem morții în loc să tragem concluziile politice

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*