Ultimele Știri

C.P. Piedone a fost adus cu mandat la DNA

piedone

Primarul demisionar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost adus cu mandat la Direcția Națională Anticorupție. Piedone este suspectat că ar fi luat mită pentru acordarea autorizației de funcționare a clubului Colectiv.

În urma tragediei din clubul Colectiv și-au pierdut viața 32 de persoane și alte 88 se află în stare critică sau gravă în spital. 

„În cauza având ca obiect incendiul produs în Clubul ,,Colectiv’’ din București, astăzi a fost finalizată cercetarea la faţa locului.

În cursul acestei săptămâni, în vederea lămuririi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 30 octombrie 2015 au fost audiate 147 de persoane, martori şi persoane vătămate.

Totodată, în baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, sub coordonarea procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se efectuează percheziţii în 7 locaţii situate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Giurgiu. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică.”, transmite Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*