Ultimele Știri

Buletine de vot ”ștampilate” cu Victor Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână

Specimene de buletine de vot  gata ștampilate pe căsuța destinată candidatului Victor Ponta au fost distribuite prin poștă sau din mână în mână de către echipele de campanie ale social-democraților. 

Această acțiune a avut loc în ”țara” baronului Marian Oprișan, respectiv în județul Vrancea. Se pare că social-democrații nu au încredere în șansele propriului candidat și încearcă prin diferite tertipuri să manipuleze votul.

”Pentru cei mai în vârstă, echipele de campanie au dat și asigurări că nu se vor tăia pensiile, “așa cum au făcut ăia răi ai lui Băsescu”, după ce pliante care sugerau că principalul contracandiat al premierului Ponta, Klaus Iohannis, ar intenționa să taie veniturile pensionarilor au fost distribuite prin intermediul Poștei. În ultimele zile, cetățenii au primit hârtii A3, care imită buletinul de vot stabilit de Biroul Electoral Central, care are mentiunea VOTAT în căsuța candiatului Alianței Electorale PSD – UNPR – PC.  Distribuția hârtiilor în cutiile poștale a continuat și în prima parte a zilei de azi (sâmbătă).”, conform Alianței pentru o Românie Curată.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Buletine de vot ”ștampilate” cu Victor Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână

  1. Asa se explica migratia celor din Vrancea , Bacau , Focsani , Teleorman si Ialomita in Bucuresti pe listele speciale. . . . grupuri fara numar , fara numar !!! Acum cititi postarile mele si ve-ti vedea ca stiu ce spun ! Am avut 45 sectii si am fost uluita de ceea ce s-a intamplat in Sectorul 6 !!! TREBUIESC VERIFICATE LISTELE SPECIALE !!! Alooo. . . Parchetule . . . sesizeazate !!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*