Ultimele Știri

Bugetul Primăriei Capitalei, majorat la rectificare

Consilierii generali au aprobat, marţi, rectificarea bugetului Primăriei Capitalei, acesta fiind majorat cu 3.775.000 de lei din fondul din rezervă, bani care vor fi alocaţi Spitalului Colentina, unor instituţii de cultură, precum şi Clubului Sportiv Municipal.

primaria bucuresti

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului Primăriei Capitalei a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) la solicitarea primarului general interimar, Răzvan Sava.

Consilierii generali au aprobat suplimentarea bugetului Primăriei Capitalei cu suma de 3.775.000 de lei din fondul de rezervă.

„Din fondul de rezervă au fost alocaţi 3.775.000 de lei, bani care au mers către Spitalul Colentina, care avea nevoie urgentă de aparatură medicală, către Clubul Sportiv Municipal şi pentru un număr de trei teatre care aveau nevoie de bani”, a declarat consilierul general Richard Radu, la finalul şedinţei CGMB.

Înainte de votarea proiectului, consilierul general a precizat că 30.000 de lei vor fi alocaţi Teatrului Bulandra, Teatrului Mic şi Teatrului Masca.

La această rectificare va mai primi bani şi Administraţia Străzilor, pentru podul Mihai Bravu, alte sume urmând să fie alocate unor studii de fezabilitate, dar şi pentru achitarea unor datorii publice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*