Ultimele Știri

Bucureştiul blocat de turiştii PSD

Astăzi am asistat la grandioasa lansare a candidaturii pentru funcţia de preşedinte, a premierului, Victor Viorel Ponta.  Începând cu orele 13.00, Bucureştiul a fost invadat de autocare cu turişti electorali aduşi de prin toate colţurile ţării. Victor Ponta şi-a lansat candidatura de ziua lui de naştere pe Arena Naţională şi chiar într-o zi de sărbătoare, mai exact la împlinirea a 555 de ani de la atestarea documentară a Bucureştilor. 

autocarePiaţa Alba Iulia

Astfel cetăţenii plătiţi şi aduşi cu autocarele şi-au făcut datoria de aplaudaci pe Arena Naţională şi l-au idolatrizat pe mai marele conducător, posibil viitor preşedinte al României.  Acest eveniment grandios a semănat mai degrabă cu un 23 august de pe timpul lui Nicolae Ceauşescu.  Potrivit organizatorilor, între 50.000 şi 70.000 de oameni vor fi aduşi să-i ureze lui Victor Ponta „La mulţi ani!” şi să asiste la lansarea candidaturii.

pontaArena Naţională 2014

Victor Ponta şi-a început discursul astfel: ”Vedeţi că iese soarele pe strada noastră. Dumnezeu a vrut să fim azi împreună, ştiţi foarte bine cine sunt, sunt un român ca oricare al român, care îşi iubeşte ţara, care pot să muncesc împreună cu dumneavoastră.”

stadion

 ”Sunt strănepotul unui român din Ardeal care în 1917 a cerut cetăţenia română, sunt nepotul unui preot care m-a învăţat că important este să crezi în Dumnezeu al ortodocşilor, al catolicilor, al protestanţilor. Sunt copilul unor părinţi ca ai dumneavoastră care au investit totul în mine. Sunt tatăl unor copii care vreau să crească în România mi-e teamă de un singur lucru să nu vă dezamăgesc pe dumneavoastră”, a continuat candidatul Ponta.

23 August parada23 August 1986

Discursul premierului Ponta a avut o culoare ultra-naţionalistă în speranţa de a cuceri inimile românilor pe care ia adus la sapă de lemn în timpul guvernării sale, care nu este cu nimic mai difertă de guvernarea Boc 5. România se află în colaps, are o lipsă majoră de repere culturale, morale, sociale şi o lipsă majoră de candidaţi, de politicieni cu coloană vertebrală.

O asemănare între Daciada, nu Daciana, din vremea comunismului şi o prea actuală realitate.

De 25 de ani sunt rotiţi la putere aceiaşi oameni care nu pot oferi nimic pentru ţară, pentru popor, ne sunt oferite gogoşi calde, pentru o populaţie îndobitocită şi slab educată, care se bucură ca un căţel la orice firimitură.

Iosif Stalin avea o vorbă, „poporul trebuie să-l ţii sărac şi înfometat, atunci când îi oferi o firimitură, el te va urma precum un copil”.

Discursul lui Victor Ponta numai impresionează pe nimeni, iar megalomania de care dă dovadă, nu îi va aduce nimic bun în viitor.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Bucureştiul blocat de turiştii PSD

  1. se dadeau pe FB anunturi cu 20 de ron pentru paticipare…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*