Ultimele Știri

Bruxelles: Trei români arestaţi ca suspecţi într-o încăierare soldată cu un mort

Trei bărbaţi originari din România au fost arestaţi sâmbătă, la Bruxelles, pentru o presupusă implicare într-o încăierare, la începutul lui septembrie, în „cartierul roşu” din Amsterdam, în care a fost ucis un bărbat în vârstă de 32 de ani, a anunţat marţi poliţia într-o emisiune de apel la martori a televiziunii olandeze, relatează Belga.

Cele trei persoane arestate au vârsta de 20, 22 şi 27 de ani, a precizat poliţia în această emisiune, Opsporing Verzocht.

Potrivit unor elemente de care dispun anchetatorii olandezi, bărbatul care a murit, s-ar fi încăierat, împreună cu prietenii săi, cu trei persoane descrise de poliţie ca „de tip est-european, aparent români”.

Emisiunea Opsporing Verzoch a abordat deja acest caz, anterior, şi a difuzat imagini de la această încăierare, care s-a terminat cu moartea unuia dintre protagonişti.

Potrivit NL Times, victima, Robert Gerritsen, în vârstă de 32 de ani, din Voorhuizen, a intrat în comă din cauza loviturilor primite pe 3 septembrie. Tânărul a murit două zile mai târziu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*