Ultimele Știri

Bruce Lee şi membri ai grupării, reținuți pentru trafic de droguri

Florin Hora, zis Bruce Lee a fost arestat în urma perchezițiilor de ieri, ce au avut loc în Gara de Nord a Capitalei. Odată cu acesta, au mai fost arestați și alți 5 membri ai grupării pe care o conduce.

Bruce Lee este conducătorul unei grupări care se ocupă cu traficul de heroină, metadonă şi ecstasy, gruparea fiind formată din oameni ai străzii.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au făcut percheziţii în canalizarea care face legătura între Gara de Nord şi cartierul studenţesc Grozăveşti, precum şi la alte cinci adrese.

„Reţeaua de traficanţi, formată din 23 de persoane, avea un stil de viaţă parazitar şi acţiona preponderent în zona Gării de Nord şi a cartierului Grozăveşti, fiind condusă de un bărbat, de 41 ani, bănuit că a obţinut foloase materiale însemnate din activitatea ilicită”.

Reamintim că în ciuda condiţiilor mizere în care îşi petrec timpul, în interiorul canalelor, poliţiştii au descoperit că membrii au în posesie case de lux, cu electrocasnice de ultimă generaţie. Ancheta în acest caz a început în urmă cu un an, când mai mulţi membrii au fost prinşi în timp ce vindeau stupefiante.

Ca şi membrii grupării, şi conducătorul Florin Hora are o situaţie financiară foarte bună, acesta construindu-şi o vilă de lux în urma averii acumulate. Cu toate acestea, preferă să îşi petreacă timpul în canale, pentru a-şi coordona cât mai bine echipa.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*