Ultimele Știri

Braşov: Elevii de la Colegiul de „Emil Racoviţă” spun că profesorul de chimie îi loveşte şi îi umileşte în clasă

profesor chimie

Un profesor din Braşov este acuzat de elevi că îi agresează fizic şi îi umileşte. Liceenii de la Colegiul de „Emil Racoviţă” spun că n-au făcut până acum nicio plângere oficială de teama represaliilor. Au sesizat, în schimb, Consiliul Naţional al Elevilor. Şi părinţii îl acuză pe profesor că i-a jignit şi au făcut plângeri în scris către conducerea colegiului, relatează tvr.ro.

Elevii susţin că  profesorul de chimie Souca Nicolae îi jigneşte şi, câteodată, îi şi loveşte cu palma. Unele eleve au povestit doar acasă ce li se întâmplă.

Liceenii se plâng şi de metoda de predare a profesorului. Conducerea liceului a mai fost sesizată în legătură cu profesorul de chimie, dar nu s-a luat nici o măsură pe motiv că reclamaţiile au fost doar verbale. Azi, s-a autosesizat şi Inspectoratul Şcolar Braşov.

Nicolae Souca predă la liceul braşovean de aproape 40 de ani. În funcţie de rezultatele anchetei, se poate merge până la desfacerea contractului de muncă. Nicolae Souca nu a vrut să facă nici un fel de declaraţii.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Braşov: Elevii de la Colegiul de „Emil Racoviţă” spun că profesorul de chimie îi loveşte şi îi umileşte în clasă

  1. O generație de needucați care nu vor sa învețe si cred ca au numai drepturi vin sa discrediteze un om care a scos medici minunați din mâinile lui.Am fost eleva acestui prof si ii multumesc pt ceea ce sunt azi.Orele de chimie erau cele mai frumoase pt noi,erau altfel.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*