Ultimele Știri

Boxeur, iubitul unei cântărețe, retinut pentru trafic de droguri. Sportivul făcea parte dintr-o rețea

Iulian Alexandru Ghișe, un boxer din Târgu-Jiu și iubitul unei cunoscute cântărețe de muzică populară, a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri.

Acesta a fost ridicat în urma perchezițiilor efectuate joi dimineața, relatează adevărul.ro. Acesta a refuzat să facă declarații.

Iulian Alexandru Ghișe este iubitul unei cântărete de muzica populară, Raluca Elena Căpitanescu. Pe pagina de socializare a tânărului apar mai multe fotografii cu interpreta în ipostaze mai intime.

Percheziții ale DIICOT în trei județe

Procurorii DIICOT au efectuat, joi, nouă percheziții domiciliare pe raza județelor Gorj, Mehedinți și Hunedoara, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în cumpărarea și vânzarea de droguri și produse cu efecte psihoactive (etnobotanice).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, trei suspecți au constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc (canabis) și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive (etnobotanice).

În urma cercetărilor, s-a stabilit că drogurile și etnobotanicele erau comandate de membrii grupului de pe site-uri (în special din Marea Britanie), distribuite apoi în țară la mai mulți consumatori. S-a reținut că unul dintre membrii grupului distribuia, prin intermediul unor firme de curierat, droguri și etnobotanice la mai mulți consumatori de pe raza județelor Sibiu, Mureș, Maramureș, Timiș, Arad și Hunedoara.

De asemenea, pe raza județului Hunedoara, în special pe raza municipiului Lupeni și a localităților limitrofe, drogurile și etnobotanicele erau distribuite la diverși consumatori, dintre care unii erau minori, în schimbul unor sume importante de bani, de către un alt membru al grupului.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ 400 de grame de masă vegetală, 2 arme de foc, deținute fără drept, un laptop, 9 telefoane mobile și mai multe dispozitive de mărunțit și cântărit.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj au fost aduse, în vederea audierii, nouă persoane. Acțiunea a fost realizată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Gorj, SCCO Mehedinți și SCCO Hunedoara, cu suportul de specialitate al Direcției de Informații și Protecție Internă și sprijinul IPJ GORJ.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*