Ultimele Știri

Boss Phone, telefonul care nu poate fi ascultat de servicii

În curând va apărea pe piață un smartphone cu un nivel sporit de securitate, care îți poate proteja convorbirile, datele și mesajele de hackeri sau de către instituțiile statului.  Noul Boss Phone ar putea face valuri printre utilizatorii care doresc un nivel ridicat de securitate al convorbirilor.  

Având în vedere scandalurile recente manifestate prin fotografii intime şi informaţii personale ajunse online de pe telefoanele anumitor vedete, se formează o nişă pentru amatorii de smartphone-uri cu un grad sporit de securitate. Din această gamă de produse speciale fac deja parte popularul Blackphone şi recent anunţatul Boeing Black.

The-Boss-Phone-1-610x367

Aflat momentan într-o campanie de finanţare pe Indiegogo, noul Boss Phone include din start un amalgam de promisiuni care sună foarte bine.Dispozitivul ilustrat în imaginile de mai sus este creat de o companie mai puţin cunoscută în ţara noastră cu numele de Briggs & Spriggs.

Datorită cuvântului Phone din titlu şi a funcţiei de telefon, am fi tentaţi să-l încadrăm la categoria phableturi, dar având în vedere diagonala de 7 inci, ar fi mai potrivit să-l clasificăm ca fiind o tabletă mai mică.

Partea de procesare este o combinaţie dintre un octa core Mediatek, o baterie de 3.000 mAh şi două camere, de 8, respectiv 2 megapixeli. Are suport pentru două SIM-uri şi rulează din start Android 5.0 Lollipop.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*