Ultimele Știri

Bordura buclucașă, care pune piedică trecătorilor. Imagini amuzante surprinse de camerele de supraveghere

Situație de tot râsul în Botoșani. Chiar la oras, nu în vreun sat uitat de lume, o bordură rămasă fără niciun sens în mijlocul trotuarului le-a dat mari bătai de cap trecătorilor.

bordura

Timp de un an și jumătate, oamenii s-au tot împiedicat de ea. O cameră de supraveghere din zonă a înregistrat experiențele ghinioniștilor, iar imaginile au ajuns pe o rețea de socializare. Abia după acest episod au aflat și autoritățile și au intervenit, conform stirileprotv.ro.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată la un magazin din zonă, se vede clar cum trecătorii se împiedica de bordură, iar unii cad pur și simplu.

În urmă cu un an și jumătate, în locul respectiv era un chioșc de ziare, care a fost demolat. Dar, pe amprenta de la sol a fostului butic a rămas neclintită piedica din beton.

După ce imaginile au ajuns și la autoritățile locale, la fața locului a fost trimisă o echipă de muncitori, ca să rezolve problema.

Marius Buliga, viceprimar Botoșani: „Am trecut pe acolo, dar nu am văzut… Sesizări din partea cetățenilor chiar nu am primit. Nimeni nu a trimis sesizare scrisă pe adresa primăriei. Sunt situații care mai apar la un moment dat.”

În final, după un an și jumătate în care lumea s-a tot împiedicat, situația a fost remediată într-o oră și jumătate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*