Ultimele Știri

Bogdan Stanoevici părăsește barca guvernamentală! 1, 2, 3, 4….

Bogdan Stanoevici este al patrulea ministru care părăsește echipa guvernamentală în cursul zilei de sâmbătă. Stanoevici a convenit de comun acord cu premierul Victor Ponta să nu mai facă parte din viitorul Guvern. Alți 3 miniștri au decis să părăsească astăzi Guvernul Ponta, și anume: ministrul Energiei, Razvan Nicolescu, ministrul pentru IMM-uri, Florin Jianu, și ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Viitorul Guvern Ponta 4 are un viitor sumbru, nimeni nu crede în acest guvern de conveniență care înceracă să se țină de ciolan cu ultimele puteri. Bogdan Stanoevici a fost ministrul delegat pentru Românii de pretutindeni, perioadă în care nu a făcut mai nimic pentru aceștia. Românii din străinătate îl consideră pe Stanoevici, unul din principalii vinovați pentru blocarea votului din diaspora.  

“Am avut o discuție cu premierul, am convenit de comun acord, ca urmare a acestor negocieri. Premierul nu avea nimic să-mi reproșeze, dimpotrivă. Sunt extrem de mândru că am făcut parte din acest guvern“, a declarat Bogdan Stanoevici, la Antena 3.

Victor Ponta a comentat pe pagina sa de facebook plecările din Guvern: “Azi a fost o zi dificilă, dar și extrem de tristă pentru mine ca leader și ca om – am vorbit cu toți acei colegi (și prieteni în egală măsură) miniștrii care nu se vor mai regăsi în noua formulă restructurată a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscător că au făcut parte din echipa guvernamentală într-un an atât de complicat – le apreciez calitățile, munca și devotamentul și sper să accepte că este doar vorba despre o regândire politică și de acțiune administrativă (normală pentru orice Executiv dintr-o țară democratică)!“.

Victor Ponta se scuză practic în fața celor pe care i-a eliminat din echipa guvernamentală. Efectiv toți pleacă, doar premierul rămâne.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*