Ultimele Știri

Boc: Niciodată nu am condiționat numirea cuiva într-o funcție publică de achitarea unei sume

Fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, a făcut declarații uluitoare la adresa celor mai importanți oameni din PDL.

Gabriel Sandu a declarat că liderii PDL, printre care Emil Boc și Vasile Blaga, au făcut presiuni asupra lui. Aceștia au insistat ca Gabriel Sandu să susțină cu bani campania prezidențială a lui Traian Băsescu, cea din 2009.

Emil Boc a declarat că totul este o înscenare și că lucrurile pot fi verificate în documentele PDL-ului.

„În primul rând vreau să fie foarte clar pentru toată lumea: în întreaga mea viață publică, indiferent că am fost la primărie sau la Guvern, niciodată în viața mea, nu am condiționat numirea unei persoane într-o funcție publică, la primărie sau la Guvern, sau menținerea unei persoane în funcție publică, la primărie sau la Guvern, de achitarea unei sume de bani pentru mine sau pentru partid.

Acest lucru îl spun răspicat, fără echivoc și îl voi spune oricui mă va întreba, oricând, zi și noapte. Pentru că nu am nimic de ascuns. Niciodată nu am condiționat nici pentru mine, nici pentru partid, menținerea într-o funcție sau punerea într-o funcție publică a cuiva, astfel încât afirmațiile acelea care au fost făcute, din punctul meu de vedere, nu au niciun fel de acoperire și nu îmi dau seama de ce au fost făcute”, a declarat Emil Boc.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*