Ultimele Știri

Boala preşedintelui

Președintele Traian Băsescu a ținut să transmită un răspuns RTV după ce ieri televiziunea a prezentat un material în care se preciza că președintele a suferit două atacuri cerebrale și suferă de Parkinson. Băsescu a declarat că informațiile sunt false și a mai spus că are o singură boală: ”boala pe hoți și asta nu se tratează”.

Motto: De trei zile zac în boală/ Şi nu-mi zice nimeni, scoală!

Raportul medico legal întocmit  de către un grup de medici în frunte cu Sorin Oprescu. Astăzi 16 octombrie am fost solicitaţi prin serviciul de urgenţă 112 să ne deplasăm la Cotroceni la un caz deosebit de grav de delirium tremens.

Pacientul era cocoţat pe o statuie din frişca congelată a Elenei Udrea şi zbiera cât îl ţineau bojogii: Tăiaţi pensii! Tăiaţi salarii! Soldaţi, vă ordon, treceţi Prutul, că-n Republica Moldova vinul e mai ieftin! Am încercat să-i administrăm sedative, dar asistenta care s-a apropiat de el a căzut beată moartă din cauza mirosului.

Până la urmă l-am păcălit şi i-am pus zeamă de varză într-o cană şi aşa l-am facut să bea un calmant care-ar fi potolit şi o turmă de elefanţi. El doar a aţipit, dar era un somn superficial pentru că tresărea mereu şi şoptea chestii obscene despre o ziaristă ţigancă care nu voia să se urce pe masă.

După ce-am reuşit stabilizarea bolnavului am trecut la efectuarea unor investigaţii amănunţite, dar n-am descoperit nimic suspect. Recomandăm ca în cazul repetării crizei să se recurgă la un tratament  bazat pe cafea cu sare şi zeamă de varză.

caricatura zileicaricatura yile

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*