Ultimele Știri

Blat pe față și goluri de cascadorii râsului în liga superioară de peste Prut

blat dintre sheriff și fc tiraspol

Starea precară a fotbalului moldovenesc se poate observa chiar din câteva minute urmărite a oricărui meci din Divizia Națională, unde au mai rămas înscrise doar 9 echipe, iar campioana se decide prin birouri și vestiare.

Cu doar trei etape înainte de finalul sezonului, campioana en-titră Sheriff Tiraspol avea nevoie de o victorie în partida cu subsidiara FC Tiraspol, pentru a rămâne în lupta pentru titlul Diviziei Naţionale. Previzibilul s-a și produs, astfel că cealaltă echipă transnistreană i-a oferit culoare libere pentru a înscrie de 4 ori în propria poartă.

Jucătorii echipei FC Tiraspol au greşit copilăreşte la toate golurile marcate de „galben-negri”. Sheriff a deschis scorul în minutul 21. Ismail Isa a centrat în careu de pe partea dreaptă, mingea a trecut inexplicabil printre picioarele lui Andrei Makriţchii, iar Ricardinho a îndeplinit o simplă formalitate şi a trimis mingea în poarta apărată de către Vladimir Livşiţ.

Sheriff şi-a dublat avantajul în minutul 57. Mihajlo Cakic a avut o intervenţie extrem de periculoasă în careu la Isa, arbitrul Ceban a dictat lovitură de pedeapsă, iar Olimpio a marcat pentru 2-0.

Sârbul Cakic a fost în prim-plan şi la golul trei marcat de Sheriff. Acesta a încercat să respingă un balon, dar a trimis în schimb o pasă de gol către acelaşi Ricardinho, care a scăpat singur spre poarta lui Livşiţ şi şi-a trecut în cont dubla.

Golul patru al echipei antrenate de Zoran Zekic a fost marcat după acelaşi scenariu ca şi cel precedent. Fundaşul echipei FC Tiraspol, Vadim Bolohan i-a dat o pasă la marginea careului adversarului Ismail Isa, acesta a trimis mingea mai departe la Maxim Antoniuc, care a stabilit rezultatul final de 4-0, conform portalului Unimedia.


De notat este că şi casele de pariuri au fost sigure de victoria celor de la Sheriff în partida cu FC Tiraspol. Acestea au acordat o cotă de doar 1.17 la victorie Sheriff-ului, în timp ce FC Tiraspol avea o cotă la victorie de 13, chiar dacă cele două formaţii sunt vecine în clasament.

Cu trei etape înainte de încheierea sezonului, Sheriff se află pe locul trei în Divizia Naţională, la trei puncte în spatele liderului, Dacia Chişinău.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*