Ultimele Știri

Blaga, tinerilor liberali: Nu-l copiaţi pe Ponta. E eşecul tânărului politician ajuns unde nu merita

Vasile Blaga și Alina Gorghiu le-au transmis un mesaj tinerilor liberali

vasile blaga

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga le cer tinerilor liberali să nu îl copieze pe Victor Ponta pentru că este un „exemplu nefericit”, reprezentând „eşecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita”, şi continuă să solicite demisia acestuia din funcţia de premier.

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au fost prezenţi, vineri, la deschiderea Şcolii de Vară a TNL, care se desfăşoară la Eforie Nord.

Blaga le-a cerut tinerilor liberali să nu îl copieze pe Victor Ponta, care „minte cum respiră”.

„Nu fiţi ca Victor Ponta, nu-l copiaţi. El este eşecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita şi asta datorită faptului că el – şi cei de care s-a înconjurat – e mai rău decât vechii PSD-işti, care se mai ţineau de cuvânt. Eu spun de ani de zile Ponta minte cum respiră. Numai ieri, cică nu a mai votat el Codul Fiscal, îl votase prin iunie. De unde, din Istanbul ? Ăsta este Victor Ponta”, a afirmat Vasile Blaga.

El l-a criticat pe Victor Ponta pentru că nu a organizat alegeri pentru zeci de primării din ţară şi pentru preşedinţia unor consilii judeţene.

„Ne dorim să guvernăm, chiar dacă se supără Ponta pe mine, cât mai repede cu putinţă, ca să ne implementăm programul, că nu mai are încredere în el nici PSD-ul, dar românii. Îi spun şi de aici lui Victor Ponta, dorim să guvernăm şi să organizăm alegerile. Vorbeşte Ponta de organizarea alegerilor în 2009? Păi în 2009 a cerut secţii de votare cu camere de luat vederi peste tot. Şi i-am făcut. Cum a organizat Ponta alegerile prezidenţiale în diaspora? Ba mai mult, după ce a venit din Dubai, spunea că a înţeles mesajul românilor. Aşa l-a înţeles că nu i-a lăsat să voteze nici pe românii din ţară, nici pentru zeci de primării, nici pentru preşedinţi de consilii judeţene. Şi iată că suntem în situaţii incredibile în România lui 2015, nu în Afganistan. Venim din Suceava, Rădăuţi, municipiu mare, nu au nici primar, nici Consiliu Local, nici secretar, cu Ponta prim-ministru”, a afirmat Blaga.

De asemenea, Alina Gorghiu le-a spus tinerilor liberali să nu urmeze lui Victor Ponta, explicând şi de ce a renunţat să îi mai răspundă la atacuri. Ea a mai adăugat și faptul că PNL îi cere în continuare demisia lui Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*