Ultimele Știri

Biroul electoral al Sectorului 4 a respins candidatura lui Piedone la Consiliul Local

piedone

Biroul electoral al Sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Consiliul Local din partea Partidului Puterii Umaniste.

Cristian Popescu Piedone s-a înscris atât în cursa pentru câștigarea Primăriei Sectorului 4, dar și pentru un loc de consilier local. Biroul Electoral al Sectorului 4 a considerat însă că nu sunt întrunite condițiile necesare pentru candidatura la această din urmă funcție.

Decizia poate fi contestată de candidat în decurs de 48 de ore.

Cristian Popescu Piedone s-a înscris din nou pentru cursa pentru Primăria Sectorului 4 pe listele Partidului Puterii Umaniste, însă deschidea și lista de consilieri locali ai aceluiași partid. Biroul Electoral al Sectorului 4 a constatat însă că aceste semnături strânse pentru lista de consilieri generali au fost stânse în perioada în care Piedone era candidat independent.

Marțea trecută, judecătorii au respins candidatura lui Popescu Piedone pe motiv că semnăturile strânse nu erau suficiente, iar acum fostul primar s-a înscris din nou în cursa electorală pentru a deveni edil al Sectorului 4.

Pe de altă parte, la Judecătoria Sectorului 4 se judecă astăzi mai multe contestații privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru funcția de primar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*