Ultimele Știri

BILANŢUL TRAGIC al incendiului din Colectiv a ajuns la 47 de decese: Încă un rănit a murit, la Spitalul de Arşi

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns, luni, la 47 de morţi. Ultima victimă este un rănit internat la Spitalul de Arşi. În cursul zilei de azi, jurnalista Teodora Maftei a murit la clinica din Israel unde fusese transferată săptămâna trecută.

lumanare colectiv

UPDATE 19:40 – Încă un rănit din Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi

Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni seară, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor decedaţi în urma acestui incident ajungând la 47.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi Adrian Stănculea a declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de un bărbat, care a decedat luni seară.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În zece zile de la tragedie au decedat alte 20 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 47.

UPDATE 10:50 – Jurnalista Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, numărul persoanelor decedate a ajuns la 46

Jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută, numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv ajungând la 46.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Despot, detalii cutremurătoare despre momentele dezastrului din Colectiv: Am simţit că presiunea corpurilor omeneşti de deasupra mea s-a slăbit

Patronii clubului Colectiv, vacanțe de lux. Unul dintre ei posta poze cu munți de bani și se visa președinte

Mărturii din Colectiv: ‘Mă gândeam doar că nu poate să-mi fie ăsta sfârşitul. Dacă nu mor arsă sau sufocată o să mor strivită’

Numărul deceselor în urma incendiului din Colectiv a crescut la 46. Jurnalista Teodora Maftei a murit la o clinică din Israel

Patroana care a vândut artificii clubului Colectiv a tras o țeapă de 1,3 milioane de lei

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*