Ultimele Știri

Bilanțul Colectiv în creștere: 45 de persoane și-au pierdut viața

colectiv

Actualizare 18:35 Bilanțul victimelor din clubul ”Colectiv” se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveția, a decedat, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale din interiorul Spitalului de Arși din Capitală.

Pacientul  era transportat cu o aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație, care a decolat din București în jurul orei 16.20, către Zurich, Elveția. Membrul trupei Goodbye to Gravity a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri București.


Alți trei răniți în incendiul din clubul Colectiv au decedat, duminică dimineața, numărul deceselor ajungând astfel la 44. Doi pacienți au decedat la Spitalul Floreasca. Din păcate o a treia persoană a decedat la Spitalul de Arși.

Mai mulți pacienți răniți în incendiul din Clubul Colectiv vor fi transferați, duminică, în spitale din Marea Britanie și Ungaria, cu două aeronave Spartan ale Ministerului Apărării Naționale.

‘Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni de evacuare medicală, sunt planificate să execute duminică, 8 noiembrie, două noi misiuni umanitare de urgență către Marea Britanie (ora aproximativă de decolare 10,00), și Ungaria (ora aproximativă de decolare 12,00) pentru transferul unor pacienți răniți în incendiul de la clubul Colectiv. Misiunile vor fi executate la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne’, informează un comunicat al MApN.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*