Ultimele Știri

Bicicleta minune care poate înlocui orice alt mijloc de transport

Așa zisa bicicletă electrică este în mare parte ca și bicicleta normală. O bicicletă drăguță și simplă, însă diferența se simte cu prima apăsare pe pedale. Aceasta are o forță care oferă o mai mare rapiditate cu fiecare rotire de pedale. Nu este o bicicletă care se mișcă pur și simplu, este o bicicletă revoluționară care propulsează forță, oferind rapiditate.

Bicicleta minune te face să parcurgi 20 de mile pe oră fără depunerea unui efort extraordinar. La sfârșitul unei călătorii cu un astfel de kilometraj, picioarele tale sunt ușoare și nu poți decât să îți dorești să continui drumul.

Această nouă idee poate avea un impact extraordinar. Nu ne-am mira ca din ce în ce mai mulți oameni să renunțe la mijloacele de transport cu care s-au obișnuit până acum pentru a adopta obiceiul de a merge cu o astfel de bicicletă. Și dacă ne-am gândi bine, această alegere produce un bine și asupra mediului, pe lângă faptul că sănătatea noastră are mult de câștigat în urma acestei alegeri.

Bicicleta conține o baterie careeste motorizată de un accelerator situat la mâner sau de un sistem automat care propulsează aer în timpul pedalării.

În anul 2013, au fost vândute 32 de milioane de astfel de biciclete, în China. Aceste biciclete au fost vândute și în Statele Unite ale Americii în număr de 100 de mii. Numărul însă a continuat să crească pe măsura trecerii anilor, astfel, în 2013 vânzarea a ajuns la 185 de mii.

Bicicletele pot fi echipate și cu un Iphone montat în față, în dreptul mânerelor. Poți face ca printr-o singură atingere a ecranului să treci de la sistemul Turbo la cel Regular, coborând viteza la 15 de mile pe oră.

Odată cu oprirea din pedalare, se produce și oprirea motorului, moment în care bateria se reîncarcă.

Cu astfel de biciclete, mașinile vor deveni o a doua opțiune pentru noi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*