Ultimele Știri

Bica: ‘Fratele lui Koveși, anchetat de DIICOT. De asta m-a atacat DNA’

bica kovesi

Alina Bica lansează acuzații dure la adresa Laurei Codruța Koveși. Aceasta susține, în publicația Eureporter, că în anul 2012, în momentul în care a deschis o anchetă la Transgaz, care îl viza pe Sergiu Lascu, fratele șefei DNA, a intrat în vizorul instituției, dar și pentru faptul că a refuzat să asculte ordinele șefului operativ, Florian Coldea.

„Presupun că acum am măcar o explicaţie cu privire la motivul pentru care am fost atacată în acest fel. Dar nu mă ajută prea mult”, a declarat Bica. Întrebată dacă ar fi acţionat diferit dacă ar fi ştiut că cel vizat este fratele Codruţei Kovesi, Bica a răspuns: „Nu. Îmi făceam datoria. Tot trebuia să deschid dosarul. Dar poate că aş fi informat procurorul general al României despre situaţie sau aş fi pregătit un raport care să arate că atitudinea doamnei Kovesi în această problemă nu a fost corectă procedural”, a declarat aceasta pentru publicația Eureporter.

De asemenea, fosta șefă DIICOT, Alina Bica, a mai spus și că DNA nu are probe împotriva ei, însă nu are încredere că va avea parte de un proces echitabil, și asta deoarece serviciile de informații au ‘infiltrat justiția’.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*