Ultimele Știri

Berceni a reuşit să dea o replică tăioasă Stelei

Berceni a reuşit să reziste cu stoicism Stelei în prima repriză, deşi scorul nu arată deloc asta. Prima repriză a aparţinut într-o oarecare măsură fotbaliştilor lui Marin Dragnea însă fără mari realizări, deşi în finalul primei părţi Pătraşcu a avut ocazia deschiderii scorului.

Momentul decisiv al partidei a fost în minutul 71, când Rodrigue, unul dintre cei mai activi fotbalişti ai ilfovenilor, a fost eliminat după un fault dur asupra lui Filip. În acel moment partida şi-a schimbat total faţa.

În minutul 75 Iancu a deschis scorul după o gafă a portarului Andreescu, care a respins greşit o centrare a lui Rîpă, iar Iancu a marcat cu o lovitură de cap.

A doua reuşită a fost dată de acelaşi Gabi Iancu, care a finalizat cu un şut din prima, după un contraatac perfect al roş-albaştrilor pornit de la Srgian Luchin, continuată mai apoi cu pase din prima de la Raul Rusescu şi Alex Chipciu.

Lovitura de graţie a dat-o tot Iancu, care a marcat în ultimul minut, după o altă fază genială reuşită de jucători lui Gâlcă.

Partida se termină astfel 3-0, iar Steaua merge mai departe în optimile Cupei României.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*