Ultimele Știri

Batalionul Azov a pornit ofensiva la est de Mariupol și a recuperat 2 orașe de la separatiști

Shyrokine

Batalionul ucrainean Azov a pornit ofensiva în dimineața zilei de 10 februarie și a recuperat 2 orașe ocupate de separatiștii proruși.  

Armata ucraineană a recuperat orașele Kominternovo, Shyrokine și continuă ofensiva spre Novoazovsk. Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare, Oleksander Turchynov, afirmă că unități ale Gărzii Naționale au pătruns prin apărarea inamicului și continuă ofensiva. Soldații ucraineni anunță că au doborât un avion Su-25 al forțelor armate ruse.

debaltevo

Vulnerabilitatea orașului de la Marea Azov, Mariupol, a fost expusă luna trecută, când 30 de civili au fost uciși într-un atac criminal al soldaților ruși cu rachete Grad.  Lupte grele au loc în Debalțevo unde armata ucraineană face față cu greu ofensivei armatei ruse. Insurgenții au primit tehnică militară modernă în cursul zilei de luni și au reînceput atacurile asupra orașului aproape înconjurat.

Armata rusă a cucerit localitatea Logvinova și o bucată de drum din apropierea de Debalțevo și au lansat o serie de atacuri cu rachete către pozițiile ucrainene. Deși separatiștii lansează atacuri zi și noapte asupra localității Debalțevo, situația este sub control, anunță Serviciul de Securitate și Apărare al Ucrainei.

harta

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Batalionul Azov a pornit ofensiva la est de Mariupol și a recuperat 2 orașe de la separatiști

  1. rizoaicad.arges // 10 februarie 2015 at 21:27 // Răspunde

    Toate nenorocirile ucrainienilor se datoreaza conducatorilor criminali si tradatori, Porosenko si Iateniuk, care sunt slugi jegoase ale americanilor, care accepta sa-si macelareasca poporul pentru a promova interesele americanilor!

  2. pitesteanco , zi sa moara ma-ta cu putin in brate

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*