Ultimele Știri

Bătaie între refugiați și francezi, în Calais – VIDEO INCREDIBIL

Situația tensionată de la granița dintre Franța și Marea Britanie s-a transformat într-o bătaie în toată regula între refugiați și localnicii francezi.

Incidentul s-a petrecut în timpul unor proteste ale refugiaților care voiau să ajungă în Marea Britanie, dar au fost opriți într-o tabără din Calais, un orășel aflat la graniță.

În timpul protestelor, mai mulți locatari și-au manifestat nemulțumirea cu privire la prezenta refugiaților în oraș și de aici până la scandal nu a mai fost decât un pas.

Citește și: Mark Rutte: Europa are la dispoziție 6-8 săptămâni să pună sub control criza refugiaților

Un clip incredibil, postat pe internet, arată cum refugiații și francezii își împart pumni, însă localnici sunt, clar, depășiți numeric. La un moment dat, unul dintre francezi intră în casă și se întoarce cu o armă de foc.

Natacha Bouchart, primarul orașului, a declarat că a cerut autorităților să trimită armată în zonă pentru a putea face față fluxului de migranți.

În timpul protestelor, la care au participat aproximativ 2000 de refugiați, aproximativ 150 au intrt cu forța în port iar 50 dintre ei s-au urcat ilegal într-un feribot care trebuia să plece spre Marea Britanie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*