Ultimele Știri

Bătaie cu săbii și pari în fața sediului IPJ Timiș. Doi tineri înjunghiați

Bataie cu sabii si pari in fata sediului IPJ Timis

Scandal, duminică dimineața, pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara. Mai multe persoane s-au încăierat la ieșirea dintr-un club de manele, chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Din primele informații, scandalul a izbucnit după ce mai multe persoane au ieșit de la un club de manele, localizat în complexul Dracula, din Timișoara. Doi tineri au fost urmăriți de șase agresori, care au ieșit din parcul localizat în fața Complexului Dracula, până în fața stației de taxi, vizavi de Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Aici cei doi au fost călcați în picioare și loviți cu parii de către agresori. Bătaia s-a extins, în urma acesteia rezultând mai multe victime. Două dintre victime au fost rănite grav, una fiind găsită cu o sabie înfiptă în craniu, iar cea de-a doua a fost lovită cu o sabie în piept. Cei doi tineri au fost transportați de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pentru aplanarea conflictului a fost necesară intervenția mascaților de la IPJ Timiș, cea a Jandarmeriei, a echipajelor de la Rutieră, dar și a forțelor de intervenție de la Poliția Locală, care au reușit să prindă o parte dintre persoanele implicate în scandal. Două persoane, victime în acest scandal, au fost duse la audieri la sediul IPJ Timiș.

Mai multe echipaje de intervenție au fost solicitate și la Spitalul Municipal, unde au fost transportate cele două victime. Asta deoarece mai multe persoane s-au strâns în curtea unității medicale și risca să izbucnească un nou scandal.

În total, patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar alte cinci au fost duse la sediul IPJ Timiș, pentru audieri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*