Ultimele Știri

Basistul trupei Goodbye to Gravity, transferat la Paris. Medicii francezi au venit să îi evalueze starea de sănătate

alex pascu goodbye to gravity

Alex Pascu, liderul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul în noaptea fatidică, va fi transferat miercuri cu un avion SMURD la Paris. El este acum în stare gravă la Spitalul Floreasca. Medicii francezi care au venit să îi evalueze starea, împreună cu colegii români, au decis să-l transporte, miercuri, cu un avion SMURD la Paris.

Basistul trupei Goodbye to Gravity se află internat în prezent la Spitalul Floreasca, alături de alţi cinci răniţi grav. Echipa de medici francezi care i-a evaluat starea de sănătate şi-a dat miercuri acordul pentru a-l transporta în Franţa.

În prezent, 29 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv sunt trataţi în spitale din străinătate, a anunţat miercuri premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 76 de persoane. Peste 20 de răniţi sunt în stare gravă.

Trei dintre componenţii trupei rock au murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Chitariştii Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru şi-au pierdut viaţa în timpul incendiului, iar toboşarul Bogdan Enache duminică, în timp ce era transportat cu avionul spre Elveţia. Solistul Andrei Galuţ şi basistul Alex Pascu sunt răniţi grav.

Marţi a murit, într-o clinică din Marea Britanie, Tudor Golu, artistul grafic care a realizat videoclipul melodiei „The day we die” a trupei Goodbye to Gravity.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*